Ibiza Accessories

Efter alla år på Ibiza har jag lärt mig att det är lika bra att lämna det mesta man har av accessoarer hemma förutom hatt, strandväska, sandaler och en mindre väska för middagar ute. Ska man ut på klubb kan det vara bra att ha ett par sköna skor som tål några timmar på dansgolvet också.

Det här är vad jag packade med den här gången. Väskorna kommer från vår butik på Vinäger. Jag älskar alla typ av ”korgväskor” och efter några år har det blivit en del så nu tycker Mats att jag har köpstopp på den sortens väskor. Vi får väl se…
Hatten är en gammal favorit som varit med ett par år. Den lilla hatten är Leos och halsbandet köpte jag på stranden för några dagar sedan av en tjej som gör dem själv.
Så fint, eller hur?

 

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras