ATP Atelier Pienza

En gång i tiden, i ett annat liv, köpte jag väldigt mycket skor. Onödigt mycket om du frågar mig i dag. Jag hade en grej för alldeles för höga och alldeles för dyra klackar som ofta stod oanvända kvar i garderoben i sin lyxiga kartong med prislappen på.
Tro det eller ej men det skrevs till och med en stor artikel om mig och min samling med Jimmy Choos. Efter den fick jag heta Lisa Choo i flera år hos killkompisarna. Det skämtades också hej vilt om att jag knappt hade råd att betala hyran ibland, men om jag hade sålt alla mina skor hade jag kunnat köpa en lägenhet (Very SATC, I know!).

På den tiden bodde jag i Oslo och jobbade i en av stans mest populära barer samtidigt som jag var inköpare och chefade över en av Oslos dyraste klädbutiker. Jag levde visserligen i höga klackar stora delar av dygnet, men jag jobbade så mycket att jag aldrig hann att använda alla par jag köpte innan nästa säsong kom och nya skor som jag var ”bara var tvungen att ha”.

Ja, snacka om skadad av modets galna karusell. På den tiden var det ”it” som gällde och hade man inte ”it-väskan” eller ”it-skorna” i de kretsarna jag rörde mig var man hopplöst ute. Ett tänk som är helt absurt, helt galet och så väldigt långt ifrån hur jag tänker i dag.

I dag är jag dessutom mer av en väskperson än sko. Kanske för att jag bor i Visby som är fullt av kullerstenar. Här går vi mest i bekväma träningsskor, kängor och sandaler. Sen jag flyttade hit bor jag i flip flops så fort vädret tillåter det och eftersom vi reser mycket är det nog min mest använda sko, om man nu kan kalla den det?  Så ni förstår ju att ingen är gladare än jag över att Havaianas var årets ”it-sko” på modeveckorna nu i Augusti/September och syntes på var och varannan Influenser värd att sponsra. Så räkna med att se den brasilianska gummisandalen på varenda modemedveten tjej och kille nästa sommar! Jag har dubblat inköpet till butiken, just to be safe!

Fast nu var det ju inte Havaianas som jag skulle skriva om utan min nya väska som ni ser på bilden. Den kommer från svenska ATP Atelier som jag tycker är helt genialiska. Fantastisk design till ett väldigt bra pris om man jämför med många andra. Dessutom älskar jag deras Instagram och sätt att bygga varumärke. Följtips: deras PR-tjej Carin McCormack som har en lite annan stil, lite mer ”street” än vad man ser annars hos svenska Influencers och roliga inlägg på Stories. En favorit hos mig.

Just den här väskan fick bli en jobbväska men jag läxade faktiskt till det med en mindre modell också som ni ska få se vid ett annat tillfälle.
Här bär jag den ihop med en skjortklänning från mitt eget märke, jeans och ett par Acne Pistol boots med säkert 10 år på nacken. Lika sköna nu som då.
I told you – lite annorlunda skotänk i dag!

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras