Är hemma med febrig liten kille i dag så jag får inte så mycket gjort som planerat. Försöker  jobba lite på min sommarkollektion när han sover.

Det kommer lite nya styles och en del av det vi inte kunde producera nu på grund av att vi inte kunde hitta rätt tyger kommer förhoppningsvis att komma med, som den här kaftanen t.ex i ”nude pink” som jag i stort sett har bott i på resan. Den är i mjukaste satin och är lika fin vid poolen som på festen.

Bilden är lite suddig eftersom den är tagen från Instagram, som jag inte kommer in på just nu eftersom telefonen fortfarande verkar vara kvar i Frankrike trots att de skickat den för flera dagar sedan. Sån frustration! Försökte logga in från en annan telefon men då måste man ha en säkerhetskod som självklart skickas på sms till din telefon. Argh!

I och för sig kan det kanske vara bra med en ofrivillig Insta-detox men också lite tråkigt och jobbigt eftersom man har kontakt med så många genom just Instagram i dag. Hoppas verkligen att telefonen dyker upp i brevlådan snart!

 

 

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras