Härliga höst!

Jag älskar hösten! Speciellt den här tiden då naturen exploderar i glödande färger och det räcker med att dra på sig en tjocktröja när det blir lite kyligt. Självklart är jag inte ett riktigt lika stort fan av de dagar då regnet står som spön i backen och allting börjar gå i en jämngrå färgskala men jag kan ändå tycka att det kan vara mysigt att kura ihop sig i soffan hemma och slippa känna det där att man borde ta sig ut för att det är fint väder. När man utan dåligt samvete kan stanna hemma på soffan och se på film hela dagen eller kanske sträckläsa en bok.
Nu blir det väl i och för sig mera Greta Gris, legotorn och pussel än filmer och böcker men det kan vara mysigt det också. Fast det ska erkännas att jag längtar efter den dagen jag kan spendera en hel dag med att läsa eller maratonkolla en serie.

I helgen hade vi sommaren på besök igen så då passade på att vara ute så mycket som möjligt. På Lördagen gick vi en långpromenad i skogen och i går åkte vi ut till LEVA där vi träffade upp våra vänner Karin, Joel och August. Det är precis lika vackert där nu som det är på sommaren. Minns ni? Om inte ännu vackrare nu när alla höstlöv täcker marken.
Efter fika och lek i parken åkte vi ner till strandpromenaden där vi grillade medan solen gick ner i havet. Eftersom vi inte äter kött längre grillade vi halloumi och la i korvbröden istället. Funkade hur bra som helst!
En superhärlig Söndag som gav mersmak. Hoppas att vi får njuta lite mer av brittsommaren vi har här på ön nu. Hoppas att ni också haft en fin helg!

Jag har så mycket bilder kvar från vår semester så jag tänkte varva lite Frankrike och Gotland här på bloggen framöver. Hoppas att ni är ok med det?
Är det något speciellt ni vill se mera av?
Det hade varit super med  lite feedback så att jag vet vad ni vill läsa om framöver.
Mera/mindre outfits och mode? Mera/mindre barn och familj? Är ni intresserade att läsa mer om våra restauranger? Vill ni ha tips och inspirationsbilder från våra resor?
Skriv gärna en rad så blir jag jätteglad!

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras