Busy Wednesday

Hoppas att ni alla haft en härlig start på veckan! Själv har jag haft fullt upp med möten och planering av hösten, produktionen av min kollektion som kommer om några veckor samtidigt som jag sitter med material och färgval till kommande vår- och sommarkollektion. Där i mellan föräldramöte och allt det där vardagliga som ska hinnas med.

Det är lite snurrigt i skallen för tillfället med alla beslut som ska tas och småsaker som ska funka för att allt ska klaffa men jag hoppas att snart ha allt på plats. Ser SÅ fram emot att få hit den nya kollektionen så att vi äntligen kan plåta look book.

Många av er har mailat och frågat när min webshop kommer upp.  Jag hoppas verkligen på att det blir i November.
Eftersom produktionen dragit ut på tiden så gör även webbshoppen det men så fort jag har bilder så kör jag igång! Jag är så glad av all fin respons jag fått på mina klänningar och kaftaner. Tack alla ni som hört av er!

Nu ska jag hämta barnen på förskolan, hem och byta om och sen ska jag på middag med tjejerna! Det ser jag verkligen fram emot för det var allt för länge sen sist.
Ha en härlig kväll ni också!

Kappa Samsœ Samsœ / Klänning Strannesten / Väska ATP Atelier

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras