Poolhäng på Korsika

Hoppas att ni haft en härlig helg. Jag ligger på soffan och kollar igenom våra semesterbilder. I går både blåste och regnade det från alla väderstreck så vi höll oss inne hela dagen så jag passade på att rensa lite bland alla foton bilder och drömma mig tillbaka till sol och värme på Korsika. Här kommer en riktig bildbomb från våra pooldagar på Hotel Misincu:

Någon frågade om vi var helt ensamma på hotellet eftersom det inte är andra människor med på bild. Det var vi naturligtvis inte men dels så valde vi att hänga vid poolen när de andra gästerna var på stranden och dels så fotograferar jag sällan med andra människor i bakgrunden, speciellt i badkläder av respekt för dem och för att jag föredrar bilder utan folk när det kommer till miljöer som dessa.

Jag mådde förresten bättre i Fredags och kom iväg på både inflyttningsfest och middag! SÅ trevligt! Jag träffade bl.a på herrdesignern Erik Bjerkesjö som flyttat hem till Gotland. Jag tycker att det är så kul att vi bara blir fler och fler kreativa själar som samlas här på ön.
Nu ska jag slänga mig på soffan och se en film. Ha en härlig kväll!

Kram L

 

 

 

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras