Min Torsdag

I dag har jag gjort två väldigt roliga grejer. Först har jag hjälpt Magda att styla en plåtning för Made by Gotland ute i Salthamn. Vi fotade inne i den gamla minkfarmen som en gång i tiden brann ner (karma?) och i dag är en riktigt cool fabriksbyggnad som bl.a inhyser butiken Rolf & Friends under sommarmånaderna.
Jag ska dit i morgon också och tänkte ta lite bilder så att ni kan få se lite av miljön och kanske någon liten sneak peek från plåtningen. Ni som följer mig på Instagram Stories kanske redan har sett det jag lagt upp i dag?

Jag har även varit och kollat på en kontorslokal tillsammans med Maria, Emma och Mysan. För mig var det kärlek vid första ögonkastet så jag hoppas verkligen att vi får den. Planlösningen är lite knasig men det finns så mycket potential och fantastiska stora fönster där ljuset flödar in. I huvudet har jag redan flyttat in och börjat inreda (typiskt mig) så nu är det bara att hålla tummarna. Ser så himla mycket fram emot att få sitta och jobba tillsammans med ett härligt gäng kreativa hjärnor och göra lite roliga projekt tillsammans.
Det är något jag har drömt om i flera år och nu ser det ut som att det äntligen kan bli verklighet. Håll tummarna för att det händer ni också!

Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras