Winter Leo

En av de vanligaste frågorna man får när man bor på Gotland är ”Vad gör ni där på vintern egentligen?”. En ganska dum fråga om jag får säga det själv eftersom vi så klart gör precis samma saker som alla andra: jobbar, tränar, träffar vänner osv. Det är ju inte så att Gotland ploppar upp ur havet under sommarmånaderna då turisterna är här och vi som bor här står på paus då det är vinter. Vi har så klart ett liv här året runt. Ett med väldigt hög livskvalitet tycker jag efter att ha provat på att bo på flera ställen både utomlands och här i Sverige.
Det flesta bra restaurangerna och butikerna har öppet året runt och jag tycker att gotlänningar är väldigt bra på att hitta på aktiviteter och umgås mycket. Det är mycket middagar och tillställningar.

Den här veckan har det varit så mycket på schemat att jag har varit tvungen att ställa in några saker. I Måndags var jag på Gotland Prides invigning där min kompis Fredrik Apollo Asplund gav en föreställning och läste ur sin bok ”Fröding dansade aldrig på bögklubb i Damaskus” som var fantastiskt bra. Se den om ni får chansen. Jag skrattade och grät om vartannat.
I Onsdags pratade skodesignern Erik Bjerkesjö för Svensk Form på H10, på Torsdagen var det smyckes- och skivlansering, i går AW med förskolemammorna (SÅ kul! Vi har regelbundna träffar.) och den här helgen har jag inte mindre än tre (!!) födelsedagsfiranden. Jag fick som sagt avboka ett par sakerna för att överhuvudtaget orka och för att jag inte har samvete att låta Mats vara ensam med barnen varje kväll den här veckan.

Men i kväll ska jag iväg på 40-årsfest. Det ska bli riktigt kul! Vi är ett stort gäng tjejer som ska bo över i ett hus i Salthamn. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig än. Vi ska åka ut redan vid 16 och innan dess tänkte jag hinna med att ta en power nap, äta pannkakor med barnen och packa. Kanske blir det klänningen här ovan, en favorit när jag inte vet vad jag ska ha på mig. Det är samma modell som den jag har på mig här fast i en mörkare leopard som jag kallar för ”winter leo”.  Jag tycker att klänning funkar året runt. Ett par sköna strumpbyxor i ull och ett par kängor så funkar det även när det blir snö och riktigt kallt. Ett tunt underställ funkar också när man har långklänning.

Nu blir det power nap!

Ha en härlig Lördag!
Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras