What a week!

Vilken vecka! Det känns som att krafterna jobbar i mot mig just nu. Den här och nästa vecka är två av mina mest hektiska den här hösten med flera deadlines som ska hållas och projekt som ska slutföras. Då går så klart Mats och skadar sig och ligger nu med spruckna revben, dislokerad höft, stukad arm och lite till och får inte röra sig ur fläcken. Det här är så typsikt i vår familj. Då det är som mest – det är då det händer. Men på något sätt brukar det lösa sig ändå även om det känns tufft när man är mitt i det.

Jag har tyvärr fått ställa in min look book plåtning. Det känns jättetråkigt men jag får helt enkelt ta tag i det när allting är på banan igen. Nu fokuserar jag mest på att få ihop nästa vecka då 6 vänner och influencers kommer hit och jag ska visa dem ”mitt” Gotland. Det ska bli skitkul! Jag har styrt upp lite roliga överraskingar och vi ska äta massor av god mat. Jag ser fram emot många asgarv tillsammans.  Det känns välbehövligt och är väldigt efterlängtat.

En annan sak som jag lyckats planera in den här veckan mellan allt jobb är en loppis med min kompis Annika i hannes fina butik Annika Gustavsson Jewelery, där vi ska sälja ut lite från våra och andras garderober. Årets julklapp är ju återvunnen (hurra!) så är du på ön så får du gärna kika förbi och se om du hittar något som kan passa dig eller någon du tycker om.

Jag tänkte även ta med mig lite av mina klänningar från den sista kollektionen bl.a den ni ser på bilden som jag i stort sett bor i just nu. Det finns ett fåtal kvar så är du intresserad och inte bor i Visby är det bara att maila mig!

Nu blir det supersen middag framför en film i soffan.

Kram L

2 kommentarer
 1. Hej Lisa!
  Är intresserad av klänningen , bor nere i Hamra och kan åka upp till Visby när som.
  Vilken storlek är det som finns kvar? Vilket datum kommer dina klänningar finnas hos Annika?
  Hälsningar Ragnhild

  1. Hej Ragnhild,

   Vad kul att du gillar klänningen! 🙂
   Just nu har jag bara strl S/M kvar och det dröjer 4-6 veckor innan det kommer påfyllning av den större strl.
   Jag har redan varit hos Annika. I morgon är jag på Clarion om du är i Visby.
   Annars är det bara att maila mig på strannesten@live.se så ordnar jag så att du kan hämta upp klänningen vid annat tillfälle om du är intresserad.

   Bästa hälsningar,
   Lisa

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras