ATP Arezzo

Säg hej till min nya följeslagare Arezzo! Jag nämnde ju i det här inlägget att jag köpt ännu en väska från ATP Atelier och så här ser den alltså ut. Det var love at first sight! Jag har alltid varit svag för kombinationen av svart, brunt och vitt läder och detaljen med de vita sömmarna tycker jag är så fint och gör det där lilla extra.

Jag älskar hela idén med att kunna köpa tillbehör till väskorna och hänga på för att ge dem en lite mer personlig touch  – som den här oversize nyckelhållaren från samma märke. Fler märken borde jobba Lite mer som ATP med accessoarer till sina väskor. Ett så smart sätt att uppdatera en gammal favorit eller matcha en outfit.

Kom förresten på att jag de senaste åren enbart köpt väskor från svenska märken: Acne Studios, Rodebjer, Little Liffner, Dagmar och ATP Atelier. Det känns väldigt kul tycker jag!
Mitt senaste inköp var faktiskt i dag då jag klickade hem en av Acnes väskor från samarbetet med Fjällräven (hoppsan!). Kunde helt enkelt inte låta bli.
Vilken det blev får ni se om några dagar.

Nu ska jag gå och sova sju kvart i timmen för att försöka ta igen lite sömn från den här galna veckan som varit. I morgon kommer gänget som ska vara här med mig i några dagar. Susanne och Frida landar först. Sen kommer Niklas och Jonte med båten och sist landar Fredrik och Johan.
Det ska bli SÅ kul att ha dem här men det har varit ett jäkla jobb att få ihop allt inför de här dagarna. I går trodde jag att jag skulle sätta mig ner och gråta när en grej gick åt skogen som jag planerat. Men det fixade sig tillslut och nu känns allt superbra inför morgondagen.
Häng med på Instagram Stories så får ni se vad vi hittar på!

Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras