Leo is a neutral

Det har tagit några dagar att hämta sig från förra veckans besök; först tre späckade dagar med influencergänget och sen nytt besök av våra vänner som alltid är här på skyltsöndagen och hälsar på. Där emellan stod jag på Clarions julmarknad tillsammans med ett gäng andra kreatörer och konstnärer från Gotland. Det är tur att jag inte har fyllt schemat till bredden även den här veckan för jag har en del att ta igen på kontorssidan nu. För att inte tala om sömn och vila.

I dag har jag varit och skickat iväg lite beställningar på klänningar, kollat in vår blivande kontorslokal och fixat med bildmaterial till en Visby guide.
Det blev en dag på språng och eftersom det var så härligt väder i dag gjorde det absolut ingenting. Jag passade på att njuta av Visby i sin fina julklädsel och smet in och gjorde lite julklappsshopping i mellan alla måsten.

I dag plockade jag fram min leopardkappa som jag köpte för två år sedan. Den kändes lite roligare än alla svarta kappor och jackor jag haft den senaste tiden. Leopardmönstrat tycker jag kan liva upp i stort sett vilken outfit som helst och funkar till det mesta. Vad tycker ni? I min garderob funkar leo som en basfärg mer än ett mönster och som ni har sett så använder jag det flitigt.

I kväll tänker jag strunta i alla mail som ligger och väntar i inboxen och prioritera lite soffhäng. Är det någon som har tips på nya, bra serier som man inte får missa så får ni gärna skriva en rad i kommentarsfältet. Jag har inte hittat något som jag har fastnat för efter House of Cards sista säsong. Vad ska jag se?

Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras