Rodebjer Magna dress

När vi bodde över på Stelor förra veckan så hade jag med mig en ny klänning från Rodebjer som jag hade tänkt att byta om till på kvällen men vi kom aldrig så långt utan blev kvar i kläderna vi kom dit i. Det var för trevliga samtal att ta paus ifrån helt enkelt.

Jag tycker att mönstret är så härligt! Man blir glad av den. Klänningen heter egentligen Magna men jag kallar den kort och gott för ”hot lips”. Jag tycker att det är mer passande.
Kanske får den hänga med mig på julfest nu i December eller någon härlig nyårsmiddag.
Tillsvidare får den hänga på en galge och göra mig glad varje gång jag tittar dit.

Bilderna är från ett av mina favoritrum på Hotel Stelor (tyvärr blev den nedre lite suddig). Mer bilder därifrån kommer snart upp här på bloggen. Jag har bokat in mig och Mats där en natt innan jul och ser sååå fram emot att få komma tillbaka igen.
Hoppas att vi får lika vackert väder då som nu. Vackrare morgon att vakna upp på kunde vi knappast ha önskat oss (läs här).

Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras