Julmarknad på Stelor

I går anordnade Hotel Stelor julmarknad i ladan. Det var supermysig stämning med band som spelade jullåtar, kransbindning och massor av fina grejer att shoppa. Ute på gården hade Mysan fixat med ponnyridning och i restaurangen serverades det varm soppa och massor av annat gott.
Jag och Karin var där och sålde lite second hand och vintage. Tyvärr glömde jag helt av att ta bilder på våran hörna men här kommer lite bilder från hur det såg ut inne i ladan.

Emma sålde vykort, affischer och annat med hennes utfinna illustrationer. Alla är så fina att det är svårt att välja men jag är sugen på att köpa ett par av hennes bilder på gotländska djur till barnrummet.

Man kunde anmäla sig till kransbinding. Hade jag inte stått och sålt själv så hade jag lätt hängt på där.

Hade man inte tid att binda själv så fanns det även färdigbundna kransar att köpa.

Det här sköna gänget spelade musik och spred go stämning under dagen. Eftersom det var ganska kallt i ladan passade vi på att dansa oss varma till country och jullåtar.

Loppistanterna  hade med sig massor av härligt gammalt julpynt. Sånt där som man minns från man var liten.

Lyckliga Gården var på plats med en hel drös av fin fina grejer bl.a massor av fina gamla adventsstakar, tomtar och härliga vintage kappor.

Det här var den enda bilden jag tog från min och Karins plats. De där girlangerna påminner mig alltid om jular hemma hos farmor och farfar. Får nästan lite lust att börja pynta mer gammeldags igen faktiskt. Fast bara nästan. Jag har blivit mer och mer minimalistisk i mitt pyntande de sista åren med endast adventsstjärnor, och julgran. Jag satsar hellre på massor av levande ljus och härliga blommor både i buketter och kruka.

Nu ska jag slänga ihop en banana split (hur gott??) och se en film innan jag avslutar den här dagen. I morgon blir det fullspäckat schema med möten och planering inför nästa säsong. Försöker få så mycket som möjligt fixat och ordnat nu så man kan vara lite ledig i jul. Tänk att det bara är 14 dagar kvar till julafton!

Kram L

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras