Acne Studios x Fjällräven Mini Kånken

På min första skoldag bar jag en röd Fjällräven Kånken. Jag minns så väl hur högtidligt det kändes att packa ner sitt nya pennskrin och rullen med noga utvalt bänkpapper.
Jag tror inte att det finns en svensk i min generation som inte har ett barndomsminne förknippat med den klassiska ryggsäcken.
Jag minns picknicks i skogen på fyrkantiga sittunderlag där alla drack varm nyponsoppa ur kåsor och grillade pinnbröd över öppen eld, Mulleskolan och skidutflykter med kåken på ryggen.
I dag kan de flesta av oss inte motstå frestelsen att köpa en liten Minikånken till våra egna barn när de börjar förskolan.

När storfavoriten Acne Studios släppte sitt samarbete med det idag ikoniska friluftsmärket var det ”a love story meant to happen”.
Så 35 år senare har jag blivit med en Kånken igen. Den här gången i miniversion. Det var nära att jag gick för en röd den här gången också men det fick bli en grön eftersom det kändes mer långsiktigt och lättare att matcha.

Den här rymmer dock inget sittunderlag men väl en iPhone och ett par vantar.

Kram L

 

2 kommentarer
 1. Hej Lisa
  Så roligt att följa din resa. Lite nyfiken på hur det går med möjligheterna att köpa dina fantastiska klänningar online?
  Ha en fin Lucia
  Mvh
  Anna-Karin

  1. Hej Anna- Karin,
   Vad kul att du följer!
   Tyvärr har det dröjt med webbshoppen. Som alltid när man startar upp någonting tar det lite längre tid än planerat och produktionen av kläderna har dragit ut några månader i tid. Tillsvidare går de bara att köpa här på Gotland och genom mig. Om du är intresserad så kan du maila mig så skickar jag lite bilder på det som finns inne nu. 🙂

   strannesten@live.se

   Ha en härlig dag!
   Lisa

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras