Gotland Different Days med Tityo

Hoppas att ni haft en härlig helg! Här har snön äntligen kommit och det är SÅ vackert! Jag hoppas att det fortsätter att snöa och att det ligger kvar över julen. I så fall blir det vår första vita jul på väldigt länge.

I dag kom jag att tänka på videon vi gjorde tillsammans med Titiyo förra vintern. Det var svinkallt ute och vi stod inne i ladan på Hotel Stelor och dansade hela dagen för att få till konsertscenen som är med i några kortare sekvenser.

Låten är skriven av Titiyo för kampanjen #gotlanddifferentdays som jag har jobbat med en hel del det här året på olika sätt. Jag tycker att den är SÅ bra och verkligen fångar känslan vi har för den här magiska ön. Skruva upp volymen och njut av vackra bilder från vår sagoö i vinterskrud!

Photo: Patrick Hansson, Destination Gotland

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras