Monokroma dagar

Känner ni som jag gör att det är väldigt svårt att hitta inspiration just nu?
Själv har jag tappat all lust nu när allt går i gråskala och ljuset är så där ocharmigt platt och kallt. Jag trodde att jag skulle bli lite peppad på att ta lite bilder då vi var i Oslo men eftersom vi jobbade på mässan hela dagarna såg jag knappt stan i dagsljus.
Nu längtar jag efter ett rejält snöfall och sol eller att våren ska komma tidigt (hoppas, hoppas). Tillsvidare försöker jag peppa mig själv med roliga projekt och planera in roliga saker för att få tiden att gå. Den här veckan har jag massor av roliga möten, bl.a så sitter jag och planerar ett stylingjobb. Det är mitt första efter det att jag gick på mammaledighet för tre år sedan. Det känns väldigt kul att komma igång med det igen och det bästa är att vi ska plåta här på Gotland!

Även klädmässigt känner jag mig lite färglös just nu och har gått tillbaka lite till min monokroma stil. Jag köpte kappan jag har på mig strax innan jul och var först osäker på om jag skulle behålla den men den senaste veckan har jag använt den nästan varje dag så den får stanna. Gillar att den är leo men lite annorlunda och passar till både fest och vardag. Jag hittade den online på H&M Trend. Tips ifall ni är ute efter fina fuskpälsar.

Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras