Mammahjärtat

Jag vet inte hur många av er som hängde med på nyheterna om den kidnappade bebisen i dag men jag tror att de flesta som har barn måste ha känt precis som jag gjorde när det nådde mig.
Jag läste nyheterna när jag fortfarande satt på kontoret och reaktionen kom så otroligt starkt. Jag bröt ihop och grät oavbrutet i en timme. Alla dessa känslor som plötsligt träffade mig rätt i magen. Jag mådde illa och bröstet värkte. Jag gick fullkomligt sönder inuti och jag kunde inte släppa tanken på den stackars mamman som måste vara så desperat, så ångestfylld, så ledsen, så otroligt rädd…
Bebisen. Som var stulen av en främling. Mitt i vintern.
Alla hemska scenarion som rullade upp i huvudet.
Jag kände mig helt handlingsförlamad och det enda jag ville var att vara med mina barn. Krama dem hårt och aldrig släppa taget igen.

Som tur är så slutade ju allting väl i dag.  Hade det inte gjort det så hade jag inte kunnat sova en blund i natt.
Om jag känner så, tänk dig då att vara mamman till bebisen som blev stulen. Jag kan inte ens föreställa mig vad hon gick igenom i dag. Fy. Fan.

Man fick sig en tankeställare efter den käftsmällen av känslor man gick igenom under dagen fram till att bebisen hittades oskadd. Hur tacksam man ska vara över att man har två friska barn som somnar trygga i sin säng varje kväll.
Plötsligt så känns det inte lika jobbigt med sömnlösa nätter, nattskräck och att läggningarna just nu är kämpiga och tar lång tid eller att det är väldigt stökigt och gnälligt här hemma just nu med treårstrots och en 1,5 åring som precis börjat testa gränser.
I dag var jag så glad över att jag kunde ligga och hålla om dem och säga att jag älskar dem om och om igen.
Läka mammahjärtat.

Bilderna på mig och Leo är från förra sommaren och tillhör mina favoriter på oss.
Jag hade kommit ut från sjukhuset något månad tidigare och precis börjat bli sämre i ryggen igen. Jag hade så fruktansvärt ont och orkade knappt bära honom men ändå älskar jag de här bilderna och har bara fina minnen från den dagen.

Kram L

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras