Djupvik Fiskeläge

I Lördags åkte vi ut till Djupvik och mötte upp Emma och Maria med familj. Vi började med att äta lunch inne på Djupvik Resort där Mysan hade hoppat in och hjälpte till i servisen över helgen. Vi åt deras klassiska räkmacka och Maria hade gjort genidraget att ha med sig lite småbilar som barnen kunde sitta och pilla med så vi satt faktiskt ner och åt och fikade i nästan två timmar! Minns inte sist vi satt ner en hel lunch utan massor av avbrott. Jag var superimponerad av barnen.

Visste ni att jag har jobbat på Djupvik Resort? I hela sju år! I början hoppade jag in när det behövdes och de år som jag bodde i Dubai var jag alltid hemma på somrarna körde jag heltid. Älskar att jobba där. Härlig miljö och då var vi ett roligt gäng som körde drift, servis och kök tillsammans. Många roliga minnen därifrån.

Efter lunchen gick vi ner till stranden och det lilla fiskeläget. Micha, Sam och Nelli hittade en trampbåt som låg på land och väntade på varmare väder.

Vi kastade så klart lite sten i vattnet.

Bland det bästa med att bo på en ö är att alltid ha nära till strand och hav. Världens bästa lekplats alla säsonger!

Tänk vad spännande det kan vara med en båt på land!
Älskar den oplanerade matchningen på kläderna och båten! Min absoluta favoritbild från helgen. <3

Kram L

Foto: Jag och Maria 

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras