Strannesten Kids

I dag har jag legat hemma med feber och ont i bröstet och magen. Jag kan inte minnas sist jag blivit så däckad av feber att jag inte kunnat ta mig upp ur sängen men i dag var en sån dag. Jag kände mig dålig redan i Fredags men ignorerade det och tyckte att allt kändes bättre i helgen.
I går bestämde sig Mats och jag för att ta en dag hemma och bara rå om oss själva, jag kan inte minnas sist det hände heller. Vi gick tillbaka hem och sov i några timmar till efter lämningen på förskolan, åt en lång brunch tillsammans och avslutade sedan med en 2 timmar lång promenad i skogen och längs havet. SÅ skönt! Men antagligen var det just det som satte igång allting så någon timme efter att vi kom hem från promenaden fick jag feberfrossa och kände mig så dålig att jag inte orkade göra annat än att gå och sova.
I dag har jag inte orkat göra mycket mer än att ligga och skrolla igenom gamla bilder och då kom jag på att jag nog aldrig nämnt för er att jag faktiskt gör kläder till barn också?

I somras gjorde jag det som ett samarbete tillsammans med Little Tribe som är min klädproducent Emmas eget märke. Vi har använt samma tyger som jag har i några av mina klänningar på ett par byxor och en klänning i strl 0-6 år.
Nu i sommar kommer de vara under min egen label Strannesten. Här ovan ser ni bilder på klänningen i två olika varianter. Den blårandiga är min egen favorit. Det kan ha något att göra med att jag förknippar den med Madicken som var min stora idol när jag var liten.

Jag gjorde även en souvenir t-shirt till barn i strl 0-6 år som också finns till vuxen i strl XS-XXL. Här ovan syns den i babystorlek tillsammans med byxorna som är superhärliga och perfekta i varmt väder. De var en riktig storsäljare.

Här får Leo modella t-shirten en dag på vår restaurang Vinäger. Det är dit koordinaterna på tröjan går men tanken är att den lika gärna ska funka som en souvenir för den som älskar Gotland och vill ha nåt annat än turistklassikerna ”Dyngrauk” eller ”Rauk n´roll” tryckt på tröjan. Eller min favorit: ”Livet är en raukmacka”. Hahaha… Fast lite roliga är de ju ändå.

Vi får se vad jag hittar på framöver men det ligger lite nya modeller på ritbordet och jag har så klart massor av idéer. Tanken med barnkollektionen är precis densamma som med vuxenkollektionen att den kommer att bestå av samma styles och bas hela tiden fast det tillkommer nya färger och mönster. Bekväma, tidlösa plagg som förhoppningsvis blir favoriter i garderoben hos både liten och stor.

Kram L

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras