Mel’s Diner

Hoppas att ni har en härlig helg!
Jag har stått på loppis hela dagen och nu ligger jag hemma på soffan och funderar på om jag ska orka se en serie eller hoppa rätt i säng. Är helt slut! Den här veckan har gått i ett. Mina Lördagar ser lite annorlunda ut nuförtiden. Minns inte ens när jag var ute på en helg sist. Eftersom vi själva driver restauranger och Mats jobbar varje helg blir det att vi får turas om att gå ut på en vardag. OM man ens går ut. Det händer kanske någon gång i månaden.

Eftersom jag inte har hunnit med så mycket mer än att jobba den här veckan så får ni lite bilder från förra helgens lunchstop på Mel’s Diner. Jag tycker att det är så kul att vi faktiskt har en riktig amerikansk diner här i Visby och den är dessutom riktigt bra!
Jag äter ju inte kött längre så jag och barnen brukar äta deras halloumiburgare och den är jättegod. Den när gången lyxade vi till det med milkshakes till dessert. Nellis ögon när de kom ut på bordet var oslagbart!

Jag är imponerad över hur bra de fått till det med inredningen på Mel’s. Ägaren har samlat på amerikansk memorabilia i många år och det är en gedigen samling som täcker väggar och tak. Älskar de klassiska sofforna och borden!

Lyckan är en gräddtoppad milkshake!

Nu har jag bestämt mig för att det får bli nåt avsnitt serie framför TV’n. Får se om jag orkar hålla ögonen öppna men det känns lite tidigt att gå och lägga sig kl 21.30 på en Lördag.
Visserligen behöver jag nog sova så mycket som möjligt i natt för i morgon fyller Mats 40 år och vi ska ha fest på vår restaurang Italienaren. Man vill ju orka vara med så länge som möjligt när man äntligen har barnvakt!
Ett avsnitt och sen blir det en date med John Blund.

Kram L

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras