Gucci Bamboo bag

Jag är inne i en period där jag jobbar mycket men i stort sett bara med planering av kommande projekt som inte genererar i några pengar förrän längre fram vilket innebär att jag i princip har noll i inkomst just nu.
Hyran måste ju fortfarande betalas precis som alla andra utgifter så därför har jag börjat sälja av massor av saker som jag inte behöver längre. Det är minst sagt på tiden. Jag har varit en riktig samlare genom åren så det finns en hel del saker som bara ligger och marinerar i kartonger och som kommer till mycket bättre användning i nya hem. Framförallt så är det kläder, väskor och skor från mina år som inköpare, butiksägare och stylist, och så alla de där felköpen som fortfarande hänger kvar i garderoben med tagsen kvar. Jag har haft jättesvårt för att göra av med saker tidigare och kopplat ihop minnen till precis allt men nu har jag fått blodad tand och vill bara sälja mer, mer, mer!
Jag har faktiskt finansierat de sista fyra månaderna med hjälp av mina gamla grejer så någonstans kan man ju se det som att jag haft pengar ”sparade” i garderoben. Jag betalar räkningar med skor och väskor helt enkelt.
Det påminner mig lite om SATC och Carrie Bradshaw. Jag levde lite på samma sätt på den tiden:
”I’ve spent $40,000 on shoes and I have no place to live? I will literally be the old woman who lived in her shoes!”
Vem kunde tro att jag en dag skulle tacka mitt yngre jag för att jag spenderade i stort sett allt jag tjänade på skor och väskor en gång i tiden?

Mycket av det jag har köpt under åren känns inte alls lika kul i dag men några godbitar har jag som jag inte vill göra mig av med, som Gucci väskan här på bilden. Den köpte jag för säkert 15 år sedan och den känns ju faktiskt lika aktuell nu. Den får stanna kvar i samlingen och ska nog få komma ut och luftas nu i sommar. Vad tycker ni om den?

Kram L

4 kommentarer
    1. Jag brukar köra Pop Up butiker tillsammans med några vänner där vi säljer både nytt och 2nd hand. Annars brukar jag sälja genom olika forum på nätet som passar just det märket jag säljer just då. Letar dock fortfarande efter ett bra, svenskt forum för märken som Gucci, Prada, Marni osv.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras