Hur fan gör man?

Två favoritbilder från kamerarullen. En av de där perfekta sommardagarna man kommer att minnas.
I dag är det allt annat än perfekt. Jag undrar ofta hur folk får ihop småbarnsliv, jobb, förhållande och vardagsliv för jag gör det då inte. Det känns som jag hela tiden ligger efter och aldrig kommer i kapp. I dag bröt jag ihop och bara grät. Något jag nog behövt göra länge för det var som att det aldrig ville ta slut.
Efteråt kändes det lite bättre men just nu känns livet tungt.
Hur fan gör man?
Hur får man ihop småbarnslivet utan att gå sönder?

I dag har jag kramat mina små extra ,mycket. Det viktigaste av allt.
Ibland undrar jag om allting man gör faktiskt är värt det? Till vilket pris?

Kanske känns det bättre i morgon men just nu vill jag bara sitta här i mörkret, lyssna på sorgliga låtar och gråta lite till.

Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras