Vinäger Boutique

Så här ser den ut. Min lilla butik där ni hittar mig i stort sett varje dag hela sommaren. Just nu jobbar jag 7 dagar i veckan och somnar 9 gånger av 10 vid läggningen av barnen så det blir inte så mycket mer gjort just nu.
I dag börjar vecka 30 – vår allra bästa och roligaste vecka då hela Visby fylls av härliga människor och massor av vänner. Är det någon vecka som vi alla gillar här på ön så är det denna. Stämningen är som allra bäst och folk är här för att njuta av vackra miljöer, god mat och dryck. Det är en hel del fest men inte alls på samma stökiga vis som t.ex under vecka 29 som ju även kallas Stockholmsveckan, i alla fall av Stockholmarna själva. Vi som bor här säger vecka 29. Det är en medveten och lugnare publik som kommer under vecka 30. De som gjorde v29 för 10 år sedan skulle man kunna säga.

I dag har jag haft inte mindre än tre personer som varit inne i butiken och hälsat som följer mig här på bloggen och/eller på Instagram. Jag blir alltid lika förvånad eftersom jag på något sätt aldrig riktigt tänker på att det faktiskt är riktiga människor som sitter där på andra sidan och läser vad jag skriver. Hahaha… Så blir jag så klart jätteglad! Alla som varit förbi i sommar har varit så himla trevliga och gulliga. Det är SÅ kul att få säga hej till några av er som hänger med här på bloggen trots långt uppehåll då jag var sjuk och lång tid mellan inläggen just nu. Det får mig verkligen motiverad till att komma igång ordentligt.
Nu är det dock segt med inspiration eftersom jag knappt rör mig utanför hemmet mer än till och från jobbet. Nästa vecka blir det förhoppningsvis ändringar på det eftersom jag kommer kunna vara mer ledig. Längtar nåt otroligt efter att få komma iväg på lite utflykter runt ön. Jag älskar ju road trips och dagsutflykter!

Nu ska jag gå och få lite skönhetssömn (I dag räknar jag allt över tre timmar i streck som skönhetssömn). Ser fram emot nya roliga möten i butiken i morgon. Kom förbi om ni är i Visby! Det är så kul att få hälsa och få ett ansikte på er som läser.

Kram L

2 kommentarer
  1. Hej😊Skulle så gärna vilja beställa ett murgröna armband i silver,eftersom ni har stäng när jag kommer tillbaka i september.Hur gör jag?MVH Tina💖

  2. Hej!
    Var i Visby förra veckan och såg klänningen Kylkadress en blå klänning med vita blommor. Finns den i strl XL /L och går det att köpa den på webben och få den skickad till Borås?

    Med vänlig hälsning, Maria Falsing

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras