Sensommardagar

Vilka dagar! Jag är så otroligt tacksam över att sommarvärmen är tillbaka så att jag äntligen får chansen att njuta av sol och bad jag också. Som ni kan se på min icke befintliga solbränna så har det inte varit mycket av det i år.
De tre sista dagarna har vi verkligen maxat med stränder, kalkbrott och surf från morgon till sen kväll.

I dag är det lika härligt väder och 27°c varmt men jag har klipp och hudvård inbokat. Jag hade gärna skjutit på det i några dagar för att kunna vara ute ännu mer men det ska bli sååå härligt att få bli lite ompysslad och inget är ju så skönt som nyklippt hår och bara det att få sitta still och njuta i några timmar känns väldigt lyxigt!

Mer bilder från våra dagar den här veckan kommer!

Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras