Efter dagis häng på Surflogiet

Jag vet, man ska inte säga dagis utan förskolan och det gör jag alltid annars men det såg så  mycket bättre ut med ”Efter Dagis” än ”Efter förskolan” så nu fick det bli så.
Sitter i soffan och har precis avslutat en lång dag då jag kombinerat jobb hemma vid datorn med städ och tvätt. I dag har jag varit riktigt effektiv och fått väldigt mycket gjort vilket känns jätteskönt!
Jag har dessutom haft en riktigt mysig kväll med barnen innan läggningen som också gick väldigt smidigt i dag. En bra dag helt enkelt! Det känns skönt eftersom de två sista dagarna har varit ganska tuffa. Så här på slutet av säsongen är vi på vårt absolut sköraste som par. Under sommaren kommer företaget först och vi sen. Det finns inte mycket ork kvar och vi har knappt umgåtts samtidigt en hel dag alla fyra sedan i Maj.
Tålamodet är på botten och irritation och trötthet gör att det är lätt till gräl.
Därför är det alltid så skönt när lugnet lägger sig och vi får bli en familj igen. Umgås på riktigt och vara tillsammans alla fyra.

Den sista veckan har vi verkligen försökt att ta tillvara på både dagar och kvällar.
Varje dag efter hämtning på förskolan har vi åkt ut till Surflogiet och hängt på stranden vilket vi alla älskar. Vi har badat och paddlat SUP tills solen har gått ner. Vi har verkligen njuta av de sista augustikvällarna och bara varit, ätit kvällsmaten på stranden och på vägen hem har barnen somnat i bilen. Jag är så otroligt tacksam över att vi kan göra så och att vi har allt det här fantastiska i vår närhet.
Här kommer lite bilder från en av våra fantastiska kvällar. Det var 29°c i luften och jag badade för första gången i sommar. Japp, det tog ända till slutet av Augusti i år!
Bottenrekord. Men jäklar vilket härligt första dopp!

Nu är det dags för mig att gå och sova. I morgon ska jag träffa lite kunder som bokat tid för att prova klänningar i butiken som ju egentligen är stängd men självklart är man välkommen att komma förbi om man hör av sig och vill shoppa! Det är bara roligt och jag bor så nära så det tar mig bara 2 min att komma dit och öppna. Jag älskar den typen av kundmöten, när det blir lite mer personligt. Det påminner lite om min tid som personal shopper.
Efter det har jag bl.a ett telefonmöte medmin kompis Frida som tillsammans med Jenny Segergren släppte en bok i dag; ”100 looks på 20 plagg”. SÅ kul!
Vi har lite roliga planer på gång tillsammans som jag ser fram emot. Det är det vi ska snacka ihop oss om i morgon.
Men nu ska jag krypa ner bredvid en blond liten kalufs på 2 år som har tagit över min sängplats de sista dagarna. SÅ mysigt!

Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras