Behind the scenes

I Lördags fotade vi lite bilder för min kommande webbshop som jag förhoppningsvis ska få  upp nu i höst. Min kompis Jonathan kom över från Stockholm för att hjälpa mig fota och Hanna, en annan kompis fick hoppa in som modell.
Vi åkte upp till norra delen av ön eftersom jag älskar det karga landskapet där. Jag hade egentligen hoppats på att det skulle vara lite sämre väder eftersom jag ville ha lite höstkänsla. Det hade utlovats molnigt och grått väder men efter några timmar sprack det upp och blev soligt. Däremot blåste det som tusan så det var svårt att få till bra bilder på flera av de platserna som jag tänkt mig. Vi fick improvisera och stanna på lite andra ställen istället men jag tror att vi fick till det bra ändå.

Jonte var den enda av oss som hade på sig passande kläder för att vara ute i naturen. Det där med funktionskläder är inte riktigt min starka sida men jag insåg att det kanske är dags att skaffa sig lite mer sånna plagg efter att jag rev upp min Rodebjer kappa på en buske.

Ala i det nya blomsterprintet i gult fick hänga med och bli fotad. Här stylad med ett par klassiska vita sneakers, vilket jag tycker är en av de snyggaste kombinationerna.

Hanna känner ni kanske igen från flera reklamfilmer på TV. Annars jobbar hon bl.a med att casta roller till film, TV och reklam.
Här har hon på sig en av mina klänningar i modellen ”Kyllaj” tillsammans med en herrock i ull och sneakers. En av mina favoritlooks i höst!

Nu ska vi gå igenom alla hundratals bilder som togs under dagen och förhoppningsvis få ihop ett gäng som passar till webben. Lovar att ge er en sneak peek innan de kommer upp där.

Min favoritbild av alla vi tog under dagen blev nog på ”Ala” i leopard. Hanna var så jäkla snygg i den och det blev så fint kalkbrottet vi fotade den i.  Ska bli så kul att se hur bilderna blev när de är helt klara.

På tal om Ala så ska jag springa till upp till OKQ8 och posta lite beställningar på just den klänningen. Så kul att så många gillar den modellen och precis som mig aldrig kan få nog av just leopardmönstrat.

Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras