Stora Tollby Gård

Här kommer en blomsterbomb från förra helgen då vi var på Stora Tollby Gård, ett av mina måsten i September. Det är så härligt att åka ut dit med barnen och de älskar det.
Jag är otroligt tacksam över att ha ställen som det här så nära, det är så otroligt mysigt att gå där med dem och plocka grönsaker och blommor och de små traktorerna som barne  får låna är så klart en stor succé.

Just nu var det mest solrosor och eterneller som fanns att plocka men vilka färger! Jag tror aldrig jag sett så många variationer på solrosor tidigare. Tyvärr hann jag inte plocka med mig så mycket eftersom vi hade en middagstid att passa och hade spenderat så mycket tid på majsfältet, som ju är det roligaste. Men en riktigt fin bukett till middagsbordet blev det i alla fall och middagen lagades på majsen och de andra grönsakerna som vi plockat.
Det smakar extra gott när man har plockat allting själv.

Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras