STRANNESTEN Event

I Fredags arrangerade jag ett stort event på hotell Villa Alma där jag och fina Emma hade bjudit in ca 100 tjejer på en AW och trunk show för mitt märke. Det blev en otroligt lyckad kväll och jag är helt överväldigad av alla fina kommentarer och meddelanden som vi har fått efter. Det roligaste var att en av mina stamkunder kom ända från Skåne för att vara med!
Förutom mobilbilden här nedan så hann inte knäppa en enda bild under kvällen men jag hade tagit en del fina bilder med systemkameran innan som jag hade tänkt att lägga upp här men något är fel i kommunikationen mellan min laptop och kamera. I snart två veckor har jag inte lyckats ladda in en bild. Det är otroligt frustrerande och så jäkla tråkigt eftersom jag tagit så många bilder den sista tiden som jag hade planerat att få upp bl.a från en road trip jag och en kompis gjorde förra veckan.

I morgon åker jag till Norrköping. Det ska bli sååå kul! Jag har inte varit där sedan innan jag fick barn så det blir snart 5 år sedan. Jag ska på bröllopsfest på Lördag men jag hoppas hinna med att utforska stan ordentligt också. Det brukar ha hänt ganska mycket mellan gångerna jag är hemma och hälsar på. Jag tycker att det bara blir vackrare och vackrare vid varje besök. Kameran är förstås med så jag hoppas verkligen att jag får till att ladda upp bilderna på datorn snart.

Nu ska jag packa det sista. Som vanligt så är jag ute i sista minuten och kommer i säng alldeles för sent så att det blir minimalt med sömn. Jag lär mig aldrig. Jag tyckte ändå att jag var ute i god tid den här gången men  nu är klockan snart midnatt och jag är inte klar än. Kom precis på att jag måste passa på att packa en bok. Jag ska vara barnfri i fyra dagar så det gäller att passa på! Sist jag läste en bok var för tre år sedan då jag åkte fram och tillbaka till Stockholm för att göra KUB-testet då jag var gravid med Leo.
Åh, nu längtar jag verkligen efter att få läsa igen!

Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras