Nelli 4 år

Den 31:e oktober fyllde vår lilla tjej hela 4 år! Född på självaste Halloween. Vi har firat hela helgen med familj och bästa kompisarna. Eftersom ingen i släkten kunde komma samma dag har vi firat och fikat i fyra dagar i streck. Nu är jag så sockermätt att det räcker fram till jul (eller i alla fall fram till på Lördag).
På önskelistan stod det dockvagn med sufflett så att bebisen får sova ifred, regnbågstårta och enhörningar så det blev all in på de två sistnämnda både på presenter och födelsedagsfika. Vi spritsade en regnbåge på tårtan och jag är SÅ nöjd över att jag lyckades få till regnbågsfärgad topping på mina cupcakes. De blev succé både hos små och stora gäster.

Snacka om att jag var nöjd över att jag en gång för flera år sedan köpte de här små enhörningarna och regnbågarna i ett bakset som aldrig blev använt. De har legat i ett skåp och väntat på rätt tillfälle och de kunde ju knappast passat bättre än nu.
Visst är de fina?

Regnbågar och enhörningar överallt!
Tittar man noga ser man att någon har varit och nallat lite på tårtan lite här och där.
Jag misstänker en 90cm lång liten kille som hade grädde på näsan.

En lycklig liten stor tjej! Bästa presenten förutom dockvagnen var ett trollspö och en kjol med regnbågspaljetter.
Nästa år önskar hon sig en snabb bil och en Spiderman dräkt med handskar som skjuter riktigt spindelnät.

Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras