Anna’s getting married!

I helgen var jag i Stockholm på den här tjejens hippa. Anna är en av mina allra bästa vänner och en av de bästa jag vet och det är ju alltid nåt helt speciellt när en av ens närmaste gifter sig. Jag ser SÅ fram emot den 21:e dec då Anna och Rikard byter ringar uppe i Åre. Vi är bara ett litet gäng vänner som är inbjudna att delta och det var det gänget som var med på helgens festligheter. Killarna körde förra helgen och nu var det dags för tjejerna.
Vi hade en riktigt rolig helg tillsammans fylld med alla de saker som Anna gillar: god mat, dryck, träning och en hel del galenskaper, bl.a så sjöng vi karaoke på K Karaoke där man hyr ett privat rum. Det var helt galet roligt och vi hade nog kunna köra på hela natten om det inte var för att vi bara bokat för en timme.
Vi har valt att behålla bilderna från hippan för oss själva förutom några få som publicerats på Stories. Däremot kommer jag att bjussa på mer från själva bröllopet. Det ska bli så himla mysigt med ett vinterbröllop och jag är såååå nyfiken på Annas klänning. Eftersom hon jobbar på Rodebjer och står nära Carin så har hon tydligen fått ha ett finger med i spelet. SÅ spännande!

Så här tre dagar efter hemkomst är jag fortfarande helt slut både mentalt och fysiskt. Jag lyckades faktiskt ta mig till ett PT-pass i Måndags men sen har det inte blivit många knop gjorda. Att jag inte får sova på nätterna på grund av en liten kille som håller låda hjälper ju knappast. Drömmer om den dagen jag får sova en hel natt!

Nu ska jag iväg och göra nåt riktigt kul nämligen börja bygga pop-up butik tillsammans med ett härligt gäng kreatörer här på ön. Den öppna r nästa helg inne på H10 och det ska bli så jäkla kul! Mer om det i ett annat inlägg.

Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras