Djupvik Resort Restaurang

Jag lovade ju att lägga upp lite bilder från helgens staycation på Djupvik Resort. Jag upptäckte tyvärr att bilderna på rummet var tagna med fel inställning så de fick jag skrota men här är lite bilder på den fina restaurangen där jag faktiskt har jobbat varje sommar i 6 år då vi bodde i Dubai. Jag älskade att jobba på Djupvik och har hoppat in lite då och då när det behövts även de senaste åren men nu när jag har barn är det lite svårare. Dessutom har vi ju två egna restauranger och jag jobbar inte mycket i service längre även om jag tycker att det är jättekul. Nu är det mer fokus på butiken, inredning, konceptutveckling och sociala medier. Fast i somras jobbade jag faktiskt lunch i ett par veckor och jag kände att jag verkligen saknat att vara ute ”på golvet”. Jag tycker att det är så kul med den kontakt man får med gästerna.

Sedan jag jobbade på Djupvik har inredningen ändrats en del. Jag tycker att det har blivit mycket mysigare. Jag gillar även den stora ”svampen” som ser ut som en stor lampa och hänger från taket. Det är en ljuddämpare men jag tycker att det är kul att den verkligen tar plats i lokalen och blir en riktig ”conversation piece”. Kul när praktisk design är snygg!

Nu ska jag gå och sova sju kvart i timmen. I morgon öppnar vår pop-up butik inne i H10 gallerian och jag har massor att fixa med innan vi slår upp portarna.
Det ska bli fantastiskt roligt att ha mina klänningar hängande där i några veckor. Har bi vägarna förbi Visby så kika gärna förbi! Vi har öppet varje helg fram till årsskiftet.

Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras