Höst på Gotland

 

För ett år sedan bjöd jag över ett gäng vänner från fastlandet för att uppleva Gotland en helg i November och visa dem lite av allt det fantastiska som finns här under hösten.
Vi hade tre superhärliga dagar med sol och klarblå himmel.
Första natten bodde vi på Hotel Stelor och vaknade upp till en helt magisk morgon där rimfrosten lagt sig som ett glittrande täcke över världen.
Samma dag var vi på tryffeljakt vilket har stått på min bucket list ett bra tag. Det är något jag verkligen rekommenderar att göra om man får chansen. SÅ roligt och det går snabbt i svängarna när tryffelhundarna sätter igång!

Min kompis John hjälpte mig att filma lite när vi åt en fantastisk lunch nere i vinkällaren på Johan Målares hus och då vi var på den helt magiska middagen på Big Pink. Ett måste att uppleva om ni är på Gotland!
John jobbar med Made by Gotland där bl.a porslinet och allt glas som syns i videon finns att köpa tillsammans med massor av annat fint hantverk och design från Gotland. Där hittar ni även mina klänningar om inte alltför länge.

Men! Nu måste ni kolla in videon om ni inte redan gjort det!

Från vår fantastiska morgon då vi vaknade upp på Stelor med världen utanför täckt av rimfrost.

Fler bilder från vår övernattning på Stelor hittar du här.

Gänget innan det är dags att ge sig ut på Tryffeljakt med Olof och hans hund Marre.

Visst hittade vi tryffel! Se mer från jakten här.

En vanlig missuppfattning folk har är att Gotland dör totalt under lågsäsong. Som att ön bara poppar upp under sommaren och ligger under ytan resten av tiden på året. Så är det absolut inte och jag tycker att det är så roligt att få visa upp en del av allt denna fantastiska ö har att bjuda på även då det inte är strandväder.
Själv älskar jag hösten här på ön och jag tror nog att jag fick gänget som var här och hälsade på att känna detsamma.

Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras