Make P:rem Nattmask

Eftersom jag antar att vi är ganska många torrisar där ute, speciellt under vintersäsongen så skulle vilja tipsa er om världens bästa nattmask: Make p:rem Radiance Peeling.
Jag fick min första burk av min kompis Linn som är hudvårdsterapeut och jobbar på GlowID och sedan dess kan jag inte leva utan den. En riktig fuktbomb som återfuktar och plumpar huden under tiden då du sover. Den har dessutom en superhärlig konsistens och doftar fantastiskt. Jag tycker också att den har ett väldigt bra pris jämfört med många andra märken som inte ger i närheten av samma resultat.
Jag märker mest skillnad nu när min burk är slut och jag inte har använt den på ett par veckor. Huden är torr som fnöske och även om jag använder fuktserum och en bra fuktkräm räcker det inte riktigt till. Det får bli en ny burk i julklapp till mig själv och min hud.
Linn har förresten ett Instagram konto där hon tipsar om massor av bra produkter. Det hittar ni här.

Jag skriver inte så smycket om hudvård, däremot är det något som jag är väldigt intresserad av så jag tänker att jag kanske ska börja delade mig mer av mina favoritprodukter här på bloggen. Är det något ni skulle vara intresserade av?

Kram L

1 kommentar

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras