Har ni lika galet mycket som jag i December? Den här sista veckan har jag roddat med Lucia-firande på förskolan, jobbat i vår Pop-Up butik på H10, planerat och köpt grejer för helgens bröllop i Åre och försökt hinna med allt det där andra samtidigt vilket jag så klart inte gör. Även om jag verkligen ser fram emot att åka iväg i några dagar och gå på bröllop och att fira jul så har jag börjat jag längta efter lugnet i Januari och att äntligen komma in i rutiner igen. Men nu är det först två veckor kvar med Pop-up shoppen och det är fantastiskt roligt!
Vi är ett gäng kreatörer och konstnärer här på Gotland som startat en liten tillfällig butik tillsammans inne i H10 Gallerian. Vi har satt ihop ett roligt och lättsamt koncept och förutom mina klänningar hittar ni bl.a massor av konst, foto, porslin, franska bakverk och massor av annat gott. Är ni i Visby de närmaste veckorna så måste ni komma förbi!
Vi har öppet fram till den 28.e Dec och sen poppar vi ut. Sen vet man aldrig vart vi poppar upp igen.

Nu ska jag försöka sova några timmar. Vårt flyg till Åre går tidigt i morgon bitti och innan dess ska vi lämna barnen på föris. Jag blev precis klar med packningen innan jag satte mig och skrev det här så jag hoppas att jag inte glömt någonting. Känner att huvudet inte är helt med efter den här superhektiska dagen.
Nu längtar jag tills jag sitter i backen med våra vänner och en varm choklad i handen. Eller ännu hellre: en Lumbumba.

Kram L

1 kommentar
  1. Hej!

    Jag undrar vad det är för material på en senapsgula
    Klänningen som finns att köpa på open Fashion? Samt tvättråd? Det står ingen info nämligen och jag är intresserad av att beställa….

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras