Här ser ni ren och skär lycka! När man äntligen är stor nog för sin balanscykel och kan ta ut den för första gången vet inte glädjen några gränser. Han har längtat i många månader. Syrran har haft sin i snart ett år och nu kan de äntligen cykla båda två. En hjälm till ska bara inhandlas först.
Bilderna är från dagen efter jag skrev mitt tidigare inlägg. Solen sken och Januari bjöd på sitt finaste väder men den natten blev Leo sjuk och kräktes och sedan har vi turats om med att vara sjuka här hemma.
Jag låg helt däckad hela förra veckan med feber, illamående och huvudvärken från helvetet. Jag var tvungen att ligga i ett mörkt rum för så fort det var ljust klarade jag inte att titta utan att värken blev värre. Skärmljuset från datorn eller telefonen var det värst och gick inte alls. Jag har inte varit med om nåt liknande sedan jag hade migrän då jag gick i skolan. Det försvann lika snabbt som det kom och jag hoppas att det aldrig kommer tillbaka igen.

I dag har vi haft första friskdagen här hemma och nu hoppas jag att det ska hålla i sig så att jag äntligen kan köra igång det här året på riktigt. I dag har jag suttit framför datorn hela dagen och försökt komma i kapp med allt som jag missade förra veckan och i morgon har jag en PT-timme bokad. Vet inte hur många gånger jag har varit tvungen att avboka de senaste månaderna på grund av sjukdom så jag längtar verkligen efter att få komma igång med träningen på riktigt.

Känner att jag börjar att längta riktigt mycket efter sol och värme nu. Förutom den dagen då vi var ute med cyklarna har det inte bjudits på många soltimmar i Januari.
Kommer på mig själv med att sitta och bläddra bland gamla semesterbilder och bilder från sommaren när jag egentligen ska göra annat.
Vanligtvis brukar vi resa så här års men i år fick vi stanna hemma. Vi har inte hittat något resmål som passar oss och som vi är riktigt sugna på att besöka. De ställen som vi verkligen vill åka till kostar orimligt mycket just den här perioden så då får det hellre vänta. Istället kanske jag äntligen kan få in lite rutiner i vardagen nu när det är lite lugnare.

Som tur är så brukar inte vintern vara så länge här på Gotland. Förra året kom våren till ön redan i Februari så man kan ju alltid hoppas på att det blir en repris på det i år också. Barnen badade ju redan i April, minns ni?.Helt galet!
Håller tummar och tår för en lång härlig vår och sommar. Det är vi alla värda efter den här evighetslånga grå hösten som aldrig blev riktigt vinter.

Kram L

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras