Magkorta toppen, så här vågar du bära den!

Vissa trender kan kännas helt omöjliga vid första anblick, men som med mycket annat i modeväg så vänjer vi oss och i slutändan kan vi även tänka oss att anamma trenden ifråga. Detta gäller det senaste årets nygamla hype kring den magkorta toppen. Nej, det är inte bara för nioåriga flickor eller 90-talsnostalgiker – du kan faktiskt få till en sofistikerad look genom att visa magen. Här visar vi hur!

Knep 1: Ärmlösa varianten och modesta nederdelen

En av de mer edgy och svårburna varianterna av denna trend. Här exponeras inte bara mag- och midjepartiet utan även axlar och överarmar. Bärs med fördel ihop med en längre nederdel, gärna en vadlång kjol eller lite vidare byxor.

Knep 2: Ljusa kavajen

Till sommaren är det väldigt fint att låta en magkort topp eller bustier få skymta under en vit eller krämfärgad kavaj eller kostym. Känns det för bart är det bara att knäppa kavajen!

Knep 3: Ihop med ytterplagg

Kontrasten med ett bart midjeparti och ett längre eller tuffare ytterplagg blir effektfull. Känner du dig mer vågad längre fram på dagen (eller kvällen) kan du förstås ta av ytterplagget.

Knep 4: ”Knappt där”-glipan

Kanske den snyggaste tolkningen av denna trend! En sublim skymt av magen visas med en topp sim antingen är långärmad eller kortärmad. Tight eller voluminös. Man ska knappt märka glipan – men den är ändå tillräckligt tydlig för att vara sensuell.

Av Charlotta Flinkenberg Foto All-About-Fashion, Pinterest, Gabifresh.com

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras