Det finns många saker att beundra Rod Stewart för och hans fantastiska klädstil på 70-talet är ju en av dessa, som du nu kan hedra honom med! Här står de utställda jeansen, bältet och framförallt frisyren i fokus. Såna här skinnpajer hittar du på Myrorna eller i någon mor- eller farförälders koffert på vinden. Viktigt att låta den tajta polyesterskjortans stora kragsnibbar ligga ovanpå skinnjackan. Den lite mer oväntade detaljen hals- och handtatuering ger mer edge åt helheten. Känner du att det blir aningen för mycket modemod för din smak att utföra en riktig gaddning, kan du sno ungarnas gnuggtatueringar och peppra med sådana på (o)lämpliga ställen.

Detta är del 7 i en ny serie här i bloggen, för er män som är så säkra i er själva att ni törs testa lite mer utmanande klädstil. Ja, alltså såna plagg som inte direkt är konventionella. Rentav fula. Men väldigt trendiga! Utmana ditt inre modemod. I dare you.

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion

Oscar Wilde skulle kanske ha sett ut så här om han var född idag och ville jobba som influencer? Satsa på en dandyliknande look gällande kavaj, med överdimensionerade slag och Dracula-markerade axlar. Komplettera looken med en kravatt eller scarf som du knyter i halsen. Och bär strumpor i sandalerna.

Detta är del 6 i en ny serie här i bloggen, för er män som är så säkra i er själva att ni törs testa lite mer utmanande klädstil. Ja, alltså såna plagg som inte direkt är konventionella. Rentav fula. Men väldigt trendiga! Utmana ditt inre modemod. I dare you.

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion

Den bipolära looken har blivit väldigt populär på senare tid. Med bipolär menas alltså (fri tolkning här) att plaggens sammansättning präglas av en klar dualitet, och där uppklätt möter nedklätt, där underdelen ser ut som om du ska till gymmet (fast på 70-talet) och överdelen ser ut som om du ska på möte (fast på 90-talet). Toppa denna inkonsekventa stil med ett par solglasögon som är för små (låna barnens om du måste, eller såna där man får låna på bio då det visas 3D-filmer) och ett självmedvetet leende och uppsyn så är du hemma. Elaka personer kan säga att du ser lite smått psyksjuk ut när du promenerar runt så här, men de har förmodligen ingen koll överhuvudtaget, så det är bara att nonchalera dem. Med ditt självmedvetna leende.

Detta är del 4 i en ny serie här i bloggen, för er män som är så säkra i er själva att ni törs testa lite mer utmanande klädstil. Ja, alltså såna plagg som inte direkt är konventionella. Rentav fula. Men väldigt trendiga! Utmana ditt inre modemod. I dare you.

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion

Kostym kanske spontant känns för varmt så här i slutet av juli. Men det handlar förstås om att välja RÄTT kostym! Du väljer alltså en spännande kostym av samma material som silkessjalar. Gärna lite för kort i benen så att det fläktar skönt runt anklarna. Men den riktiga stylingfinessen sitter i midjan på kavajen: här är det två öppna hål på sidorna där du kan stoppa in en låååång scarf från ryggen och liksom knyta under själva kavajen och sedan låta ändarna av scarfen hänga och svänga lite intressant vid byxbenen. Tre stycken halsband, några armband, solbrillor och sneakers till detta, sedan är du hemma.

Detta är del 5 i en ny serie här i bloggen, för er män som är så säkra i er själva att ni törs testa lite mer utmanande klädstil. Ja, alltså såna plagg som inte direkt är konventionella. Rentav fula. Men väldigt trendiga! Utmana ditt inre modemod. I dare you.

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion

Eftersom jag är egenföretagare ligger en stor del av mitt liv i datorn. Därför lämnar jag den ogärna hemma när jag lämnar hemmet. Jag lämnar den helt inte hemma på hotellrummet heller då jag är på semester. En snygg dataväska är ett måste för mig eftersom jag släpar med mig laptopen på restaurang, fotbollscuper, luncher med mera, hela sommaren.

Denna tycker jag är snygg med praktisk, bred axelrem. Saddler, 1999 kr, klicka här! //reklamlänk.

Cowboybootsen har varit med flera säsonger och vill du köra en riktigt fräsig countrysångare-look väljer du ett par fläckiga stövlar i skön rodeostyle. Och självklart bär du dem OVANPÅ jeansen! Fint att bryta av med bar överkropp under själva kavajen. Det är ju ändå sommar! Låt alla se det du kämpat med i bänkpressen hela våren. Addera en hatt av mer sublim cowboykaraktär och gärna lite smycken så har du en komplett look!

Detta är del 3 i en ny serie här i bloggen, för er män som är så säkra i er själva att ni törs testa lite mer utmanande klädstil. Ja, alltså såna plagg som inte direkt är konventionella. Rentav fula. Men väldigt trendiga! Utmana ditt inre modemod. I dare you.

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion

Ett enkelt stylingknep är att låta din skjorta fungera som en enhet ihop med en tunnare jacka, ungefär som om den vore ett foder till jackan. Bäst effekt får du med en mönstrad skjorta och enfärgad jacka. Bär ett linne eller T-shirt underst så skapar du en cool lager på lager-känsla med denna styling.

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion

Fler än jag som går på ledigt nästa vecka antar jag? Äntligen semester! Äntligen ledigt från trista jobbrutiner, istället massor av tid över för träning, att umgås med familjen och visa sin vältränade kropp i smidiga badshorts (dom på bilden är nedsatta till 174 kr och du hittar dom Ellos, klicka här!//adlink). Härliga sommarkvällar på uteserveringar med klirr i glasen följt av långa sovmorgnar!

Eller snarare (för min del): lika mycket jobb som vanligt, fast då ungarna sover/tittar på TV/håller på med sina devices, ständig sysselsättningångest (för barnens skull alltså, inte min egen – jag struntar i naturupplevelser och nöjesparker) både när det är fint och dåligt väder, rosévin ur dunken nästan varje dag och inga utlandssemestrar (pga nyss skaffat katt). Men strunt samma – blir lika härligt det med!

Av Pachi Flinkenberg

Jag har redan en kaffemaskin. Men det hindrar mig förstås inte från att smygdrömma lite om en sån här elegant pjäs: en espressomaskin av krom och mässing. 17549 kr, Elektra, klicka här/reklamlänk. Lite dyrt, men samtidigt – om jag slår ihop de takeaway-cappuccinos och lattes jag glatt betalat på lokal genom åren så…