Gangsterlooken från 30-talet är verkligen kriminellt snygg! Du kan kolla på den tidiga Gudfadern-filmen för lite inspiration, eller ”De Omutbara” som är en annan kultrulle med samma mode.

Några nyckeltips för att fixa trenden: 
• Väst
• Slips
• Hatt
• Fickur med kedja
• Liten sidennäsduk i fickan
• Blankputsade skor
• Dubbelknäppt blazer
• Rock

Klicka på bilderna nedan för köptips (reklamlänkar):

 

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion

Rutig kostym – att jag inte har tänkt på det tidigare? Man behöver ofta se det oväntade i fixade sammanhang för att skapa sig en bild av helheten. Här har du inspirationen du behöver för att greja en sån här sylvass look i vinter!

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion 

Luvtröjan (hoodien) är en av mina personliga favoriter! Du kan faktiskt styla den på rätt många olika vis. Här kommer lite tips.

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion

En beige ullrock är allt annat än beige ur den bildliga bemärkelsen, alltså. Grymt snygg till din övriga deppiga och mörka basoutfit. Ett tips är att hålla alla andra plagg inklusive accessoarer som mössa och väska i en monokrom nyans, typ svart eller mörkgrått som här. Då poppar det beige ytterplagget fram ytterligare.

Klicka på bilderna nedan för sköna shoppingtips (reklamlänkar)!

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion

 

För kallt med skinnpaj? Lägg till en täckjacka över så är du safe! Och för att ytterligare krydda lager på lager-looken: grunda med en luvtröja underst. Det kanske låter märkligt i teorin men funkar faktiskt i praktiken.

Ljusgrå hoodie, Jack & Jones, 350 kr, klicka här (reklamlänk).

Pilotinspirerad läderjacka, Selected, 3300 kr, klicka här (reklamlänk).

Vadderad dunjacka, Jack & Jones, 900 kr, klicka här (reklamlänk).

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion

 

Slutet av november. Rätt pank. Har väldigt många saker att prioritera förutom lyxiga och onödiga prylar till mig själv. Jag fyller inte år förrän i mars. Och det är fortfarande långt kvar till jul. Med andra ord finns det inga kriterier jag fyller för att få önska mig lite shopping just nu. Och just därför känns behovet liksom som allra störst. Därför ger jag er: mina novemberfavoriter just nu! För att konsumtion ändå botar rätt mkt depp. Och det kommer alltid nya pengar. (Du klickar alltså på någon av prylarna nedan för att få köpinfo. Förklarar åt anonym vän.)

Såna där sidenscarves har jag tidigare haft lite problem med – men den här herren lyckas ju faktiskt få till en riktigt schysst look! Det ger intrycket av en sån där fet 70-talsslips. Så varför inte?

När du tröttnar och det är lite blåsigt kring din hårlösa skalle, ja – då kan du helt enkelt använda scarfen på detta vis…

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion