Livet som trebarnspappa, den korta versionen

Eftersom jag har mitt kontor hemma i huset så tillbringar jag mycket tid hemma. Barnen är så stora nu att jag inte behöver följa med in när jag lämnar dom på skolan, utan jag släpper av dom vid parkeringen. Sedan åker jag hem igen. Standardklädsel är då mjukisbyxor och tofflor. Alltså inte så mycket fashion som jag försöker inbilla er att jag är. Det är en otrolig frihetskänsla att kunna ta med sitt morgonkaffe i bilen, klädd som en mysfarbror och sedan åka hem igen. Viktigast är att inte boka några möten på morgonen, för att inte sabba rutinen. Nog om det…

På helgerna finns ingen tid över, och barnens schema går ihop med varandra. Min äldsta son spelar fotboll på hyfsat hög pojknivå och det är inget konstigt om han spelar 3 eller fler matcher under en helg. Sedan har han gruppträning och individuell träning. Andra sonen spelar också fotboll och har både träning och cup på helgerna. Min dotter tränar gymnastik. Hon är duktig på det och vill utöka till en mer avancerad form. Utöver detta så ska vi få in deras playdates och sleepovers. Mina kompisar och släkt har sällan förståelse för att vi har svårt att boka in andra saker på helgerna, men jag måste säga att jag älskar det fullspäckade schemat.

VAD ska jag göra när dom har flyttat hemifrån?

I’m the Papi

Av Pachi Flinkenberg 

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras