God jul önskar Netstyle Man

Med denna stilfulla bild på en helt avslappnad tomte (som kunde ha varit jag) – vill jag önska er kära och trogna följare (ni är säkert tolv stycken vid det här laget!): en riktigt god jul. Nu biter vi ihop och gör detta, tillsammans. Ni finns i mina tankar idag, när det är ni som får fylla bilen full av säckar med paket (men ändå blir utskällda för att ni glömt någon påse som stod på ”undangömt ställe”), när barnens tindrande ögon byts ut mot besvikelse och ärliga utrop av karaktären: ”Fast jag hade hellre velat ha en iPhone Xs förstås”, när någon släkting som fått ansvar för att rulla köttbullarna inte har stekt tillräckligt många så att ni inte törs ta flera omgångar, när någon har glömt att kyla nubben, när ni inte prövade ut finkostymen i förväg och får tillbringa tolv timmar med att sitta i en rätt upprätt och ansträngd position för att kläderna är liiiite för små, när lugnet äntligen börjar lägga sig strax innan midnatt och ni tänker att ”nu vore det fan gott med lite vickning och mjukisbralla” – men allt avbryts av att något barn kaskadkräks rakt ut (eventuellt bajsar på sig samtidigt) på grund av en överdos av 47 pepparkakor, tre liter julmust och osannolika mängder prinskorv.

It’s the most wonderful time of the year!

Av Pachi Flinkenberg Foto iStock

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras