När ska JAG få en walk-in-closet?

Min fru håller just nu på att diskutera bygge av sitt dressingroom med en stor garderobsleverantör. Ja, det heter tydligen dressingROOM när det är en garderob så pass stor att man kan promenera omkring i den utan problem, alltså ett helt rum. Sedan finns det nivån under som kallas för walk-in-closet (här kan du gå in i garderoben, men inga fönster eller liknande finns). Och så finns det varianten som heter ”ställa en klädhäst från Rusta precis mitt i sovrummet” (den praktiserar jag i nuläget) samt rätt och slätt ”garderob”.

Det känns inte mer än rätt att jag som nybliven modebloggare också ska skaffa mig en fashionabel förvaringslösning för alla mina kläder. Jag har ju minst 150 skjortor (varav cirka 120 har blivit för små/för tajta). Därför har jag kollat in lite inspiration och kan tänka mig något i stilen på bilderna här. Sedan ska givetvis mina kavajer hänga så där spatiöst med exakt sju cm mellan varje galge (jag ska mäta), skjortorna ska hänga nysteamade och fräscha och mina tröjor ligga omsorgsfullt butiksvikta på hyllplanen. I bästa American Psycho-spirit.

Av Pachi Flinkenberg Foto Pinterest, Freshhome, Studiointeriores

1 kommentar
  1. Jag älskar detta inlägget? ser fram emot vidare i ämnet samt att du tar bild när du mäter hur galgarna ska hänga.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras