Bästa deon för din äckliga armhåla

Jag har testat i princip de flesta deodoranter som finns. Och nästan alla är skitdåliga. De gör inte jobbet. De är klistriga, ofunktionella, ger utslag, man behöver gå omkring och flaxa ut med armarna eller göra rent med hårtork efteråt för att bli torr innan skjortpåtagning osv. Men det finns en som faktiskt funkar. Okej, den är inte särskilt macho. Men du behöver inte skylta med vilken deodorant du använder – däremot skyltar du med dina äckliga armhålor oftare än du tror.

Köp Dove Go Fresh spraydeo. Utan alkohol. Fixar jobbet. Luktar smaskens. Billig. Du kan tacka mig sen. Jag har slarvat bort locket (eller någon annan i familjen, många som slåss om denna deo sedan jag introducerade den, också en fördel att man kan samsas om den då den inte är i kontakt med huden). Nej, jag är inte sponsrad. Men blir det gärna, vill du sponsra mig så gör jag i princip allt så länge du betalar bra.

Av Pachi Flinkenberg Foto iStock

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras