Skärgårdstunna – kommer man att använda en sådan?

Vi går i pooltankar. Absolut. Men det har vi gjort i några år nu och av olika anledningar har vi ännu inte gjort slag i saken utan snackar bara om detta (icke)projekt vår efter vår. Vi kommer att bygga pool, var så säkra. Det är ju därför man skaffar hus, inte sant? Eller rättare sagt tillräckligt stor tomt. Men i avvaktan på denna, varför inte slå till på en så kallad badtunna? Va, vad säger vi om denna? Helt oumbärlig eller waste of money?

Den ska alltså inte ersätta en pool utan vara ett trevligt komplement. Då vi avverkade en smärre skog på tomten för något år sedan så finns det ved i kubik att göra av med. Som man alltså eldar denna tunna med. Men när exakt ska denna skärgårdstunna användas? Känns det inte lite weird att be grannarna eller vännerna på parmiddagen att plötsligt klä av sig kläderna och ta avecen i tunnan? Eller är det kanske hur mysigt som helst och väldigt naturligt och lyxigt! Jag är kluven. Tunnorna på bilden kommer från företaget Skärgårdstunnan. De modeller som finns där som jag är sugen på kostar mellan 23,9 tusen och 34,9 tusen. Men okej då, inte för att ni kanske märkte det, men den undre bilden är photoshoppad. Ville få lite känsla för hur det skulle se ut med mig och frugan i tunnan. Alltså där hon sitter passivt på kanten och ler försiktigt. Eftersom det händer så sällan.

Av Pachi Flinkenberg Foto Skärgårdstunnan

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras