40-årsmiddag på Urban Deli

Igår firade vi min vän Magnus, som nyss fyllt 40. Vi var på Urban Deli, Sveavägen, vilket var grymt trevligt med god mat. Som vanligt blir det svårt för mig att bestämma mig för vad jag ska äta, jag vill liksom inte missa något bra på menyn.

Jag åt en råbiff till förrätt som var en tiopoängare. Sedan snodde jag halva min frus förrätt (det brukar jag göra, stjäla mitt sällskaps mat, alltså). Och så delade vi på en sån där mixed grill-tallrik för två till varmrätt. Helt okej den med, men förrätten levererade starkast.

Några andra i sällskapet gjorde sig till och beställde skaldjursplatå.

Magnus kommer att ha ytterligare en fest lite längre fram, så detta var bara förfest kan man säga.

Av Pachi Flinkenberg 

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras