Sommartrend för modemodiga män, del 1: sexiga munk-blåsan

Nu startar jag en serie här i bloggen, för er män som är så säkra i er själva att ni törs testa lite mer utmanande klädstil. Ja, alltså såna plagg som inte direkt är konventionella. Rentav fula. Men väldigt trendiga! Utmana ditt inre modemod. I dare you. Här har vi del 1: den sexiga munkblåsan. En asymmetrisk, orange klänning, som påminner om det klädsjok som vissa munkar bär, bara det att den visar lite mer hud med sina djärva snitt. Stylingtips: Högklackade sandaletter (kan vara knepigt om du drar storlek 43 eller större, men bara att bita ihop), en kuvertväska (bör bäras ihopklämd under ena armen som på bilden) och givetvis solglasögon.

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras