Midsommar 2019

Vi firade midsommar hemma hos oss i år. För min del innebär det att ansvara för räktårtan till lunch och grillandet till middag. Samt inhandling (i tre omgångar) av all övrig mat och dryck till 11 personer, varav nästan hälften är vegetarianer (min familj är karnivorer deluxe men syrran och hennes familj äter inte kött).

Helt okej att stå vid Weber-grillen och slita när man har denna utsikt.

SDA

Oumph-biffar och grönsaker + halloumi åkte på grillen först.

Lika god i år också. Även fast jag kom på halv elva på kvällen dagen innan midsommar (den måste göras en kväll i förväg och stå i kylen över natten och stelna till sig) att jag inte hade tillräckligt med cream cheese hemma, så jag fick improvisera. Så som mästerkockar gör. tänker inte avslöja vad jag drygade ut innehållet med.

Jag körde en avspänd, helvit outfit. Ralph Lauren-shorts och Zlatan-tisha. Och barfota.

Av Pachi Flinkenberg

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras