Sommartrend för modemodiga män, del 5: spännande kostymen

Kostym kanske spontant känns för varmt så här i slutet av juli. Men det handlar förstås om att välja RÄTT kostym! Du väljer alltså en spännande kostym av samma material som silkessjalar. Gärna lite för kort i benen så att det fläktar skönt runt anklarna. Men den riktiga stylingfinessen sitter i midjan på kavajen: här är det två öppna hål på sidorna där du kan stoppa in en låååång scarf från ryggen och liksom knyta under själva kavajen och sedan låta ändarna av scarfen hänga och svänga lite intressant vid byxbenen. Tre stycken halsband, några armband, solbrillor och sneakers till detta, sedan är du hemma.

Detta är del 5 i en ny serie här i bloggen, för er män som är så säkra i er själva att ni törs testa lite mer utmanande klädstil. Ja, alltså såna plagg som inte direkt är konventionella. Rentav fula. Men väldigt trendiga! Utmana ditt inre modemod. I dare you.

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras