Sommartrend för modemodiga män, del 7: Rod Stewart

Det finns många saker att beundra Rod Stewart för och hans fantastiska klädstil på 70-talet är ju en av dessa, som du nu kan hedra honom med! Här står de utställda jeansen, bältet och framförallt frisyren i fokus. Såna här skinnpajer hittar du på Myrorna eller i någon mor- eller farförälders koffert på vinden. Viktigt att låta den tajta polyesterskjortans stora kragsnibbar ligga ovanpå skinnjackan. Den lite mer oväntade detaljen hals- och handtatuering ger mer edge åt helheten. Känner du att det blir aningen för mycket modemod för din smak att utföra en riktig gaddning, kan du sno ungarnas gnuggtatueringar och peppra med sådana på (o)lämpliga ställen.

Detta är del 7 i en ny serie här i bloggen, för er män som är så säkra i er själva att ni törs testa lite mer utmanande klädstil. Ja, alltså såna plagg som inte direkt är konventionella. Rentav fula. Men väldigt trendiga! Utmana ditt inre modemod. I dare you.

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras