Det gäller att bunkra upp sina skönhetsfavoriter

Min fru tycker att jag har en lite väl märklig fetisch gällande att köpa på mig enorma mängder av sådant jag gillar och behöver. Lätt för henne att säga, det är jag som köper 400 pack av tamponger när det är bra pris, för att slippa höra hennes tjat om ”Va? Nu är o.b slut igen, kan du köpa då du drar till Ica Maxi idag?”.

En av mina skönhetsfavoritprodukter är ACOS two-in-one. En sorts rengöring. Jag vill inte gå så långt att säga att jag dör utan den, men ni kan ju föreställa er tillfredsställelsen av att ha ett stash hemma i skafferiet med så här många flaskor.

Nu sätter jag mig lugnt och väntar på att det strax trillar in mail från ACOs pressansvarige/PR-byrå, som gladeligen säger att de vill sponsra mig framöver. Eller så tycker det att det är helt onödigt, eftersom jag redan dumt nog köpt upp mig på ett lager produkter som kommer att räcka tills jag blir oldfluencer och närmar mig pensionen.

Av Pachi Flinkenberg

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras