Inspiration för Halloween – direkt ifrån catwalken!

En härlig BDSM-look från Balenciaga

Snart Halloween. Och om du har ledsnat lite på att låta någon i din närhet sminka dig till Día de los Muertos-liknande motiv, eller känner att löshuggtänderna från Butterick’s som du köpte 1998 känns liiite daterade – så kommer här några fräscha tips: Du ska givetvis sno inspiration direkt ifrån catwalken!

Som ett modernt konstprojekt av IT-clownen! Från Beirendoncks visning.

Flera av hösttrenderna är så skräckinjagande på ett sofistikerat sätt att de lär skrämma skiten ur de flesta, om du verkligen anammar dem hela vägen.

Huvudlös design á la Brain & Beast. Ganska enkel outfit att efterskapa faktiskt.

Bonus: om du öppnar dörren åt dessa tiggande trick or treat-snorungar i kvarteret iklädd i någon av dessa outfits, så lär de undvika din port framöver.

Att efterlikna Robert Smith i The Cure är alltid en given hit, det vet även CDG
En otäck mördarmask (någon av ungarna kanske har en sån i maskeradlådan?) ihop med ett fett midjebälte och sedan är du klar. Från Locking Shocking.
Måla ansiktet svart, bär ditt eget huvud sedan under armen, ta på dig någon psykedelisk nattsärk som du lånat av morsan (kan vara knepigt att få tag i en med motiv av geniet Stephen Hawking dock) och så köper du såna där lösnaglar man klistrar på. Tacka Brain & Beast för inspon.

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras