Blåkläder – om du vill vara trendig alltså

Här ska du få ett enkelt men användbart stiltips som kommer att göra dig välklädd resten av hösten och vintern: mörkblått, i så många plagg du pallar i en och samma outfit. Lätt att kombinera, konservativt men ändå lite trendigt om du kör det i flera av plaggen för en helhet, samt väldigt lätt att kombinera. Blått är en enkel färg som du kan bära svarta och bruna accessoarer till hur enkelt som helst (om du inte råkar äga några blå förstås).

Giorgio Armani

Tips! Börja med ett par mörkblå jeans som bas. Sedan ”bygger du på” resten av din outfit i lager på lager. Lägg till en mörkblå skjorta, en blå tröja eller kavaj ovanpå skjortan. Kanske en blå halsduk, ett par blå strumpor och snygga bruna dojor. Ja, du fattar. Behöver inte vara EXAKT samma mörkblå nyans, men mixa inte ljusblått med marint.

Från vänster: Hermes, Giorgio Armani, Cerruti, Acne
Cerruti

 

Emporio Armani

Av Pachi Flinkenberg Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras